Nature_Talks_fotoworkshops-natuurfotografie-workshopleider-Bart_SiebelinkFotoworkshopleider Bart Siebelink

Heel diep voelde ik elk detail tot me doordringen. Die vreemde bolle oogjes. Die gouden irissen. Dat glanzende vochtige lijfje en die donkere banden op zijn achterpoten. Ik versmolt met wat ik daar voor me zag. Totale betovering! Om nooit te vergeten, mijn eerste kikker. Ik heb hem niet eens hoeven kussen om mijn toekomst te bezegelen.

Bioloog
Bart voltooide een studie ecologie (VU-Amsterdam). Want hoe beter je iets kent en doorziet, hoe meer details, soorten, gedragingen en patronen je daarbinnen kan onderscheiden en waarderen. Eigenlijk zou je kunnen zeggen dat in die jaren zijn kinderlijke verlangen om dat bijzondere kikkermoment van toen opnieuw te beleven, volwassen is geworden.

Natuurfotografie is voor mij de ideale manier om mijn liefde voor de natuur en voor beeldende creativiteit te combineren. Dat ik dat vervolgens ook nog mag overbrengen op anderen, d.m.v. bijvoorbeeld fotoworkshops beschouw ik als een groot voorrecht. Bart Siebelink is bioloog, natuurfotograaf, schrijver en creativiteitscoach. 

Fotografiecursus Bart Siebelink

Andere natuurfotoworkshops

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Meld je gratis aan voor onze nieuwsbrief en krijg als eerste de laatste nieuwtjes over het festival, aanbiedingen en kortingen!

Je bent succesvol ingeschreven!