Nature_Talks-fotoreis_Finland_Landschapsfotografie_en_noorderlicht-natuurfotografieworkshops-fotografie_reizen-workshop-Andrew_George

Fotoreizen

Fotoworkshops


Bart _Siebelink-Nature-Talks_Photo_Festival-natuurfotografie

Fotowedstrijd

Stichting

Natur e-Talks Photo Festival 2020

zaterdag 12 & zondag 13 december ONLINE EVENT

Nature Talks Photo Festival 2020 gaat door!!

Denk je misschien dat door corona Nature Talks Photo Festival dit jaar niet doorgaat? Niets is minder waar, want het is ons Lustrumjaar! Het Festival gaat zeker door en wel op zaterdag 12 en zondag 13 december 2020. We maken er dit keer een e-Festival van.
Nature Talks Photo Festival 2020

Corona als showstopper

Corona brengt voor iedereen een lastige tijd. Ook voor Nature Talks. Al onze fotoreizen over de grens zijn sinds maart vervallen, we kunnen nauwelijks workshops organiseren en ons jaarlijkse event dreigt ook nog eens niet door te gaan. Terwijl we voor dit laatste al flink aan het voorbereiden waren en kosten hadden gemaakt. Ook hebben veel (natuur)fotografen het op dit moment financieel moeilijk, ze zijn ontslagen of ze krijgen simpelweg geen opdrachten meer.. En mogelijk ben of word jij ook geraakt door de gevolgen of maatregelen. Dit heeft ons flink aan het denken gezet en extra gemotiveerd een vorm te zoeken om het festival toch door te laten gaan. 

Het gaat door!

Dus niet getreurd. Want wij helpen je de donkere dagen door met een leerzaam en inspirerend Nature Talks Photo Festival online event! We werken al maanden keihard met ons team om dit voor elkaar te krijgen. Met trots presenteren wij dan ook Nature-Talks Photo Festival online! Met het boeken van een ticket steun je elke spreker, diverse goede doelen, krijg je een waardebon met dezelfde waarde als je aangekochte ticket. En je helpt ook ons nog eens.

Nature Talks Photo Festival Online

Wij zijn Nature Talks | Fotoreizen, Fotofestival- en workshops

Wij zijn Nature Talks, hét platform voor natuurfotografie in Nederland en België. Wij laten de natuur spreken. We geven haar een podium, zodat iedereen haar kan zien. Van het kleinste insect tot het grootste zoogdier, van een onooglijk detail tot aan de weidsheid van het heelal, wij laten het zien.

Dit doen we door het organiseren van een inspirerend jaarlijks fotofestival, dit jaar online, op 12/13 december. En door het aanbieden van fotoreizenfotoworkshops en door het organiseren van onze fotowedstrijd Nature Photographer Of The Year. Met onze stichting Nature Talks dragen we bovendien een steentje bij aan het behouden en beschermen van de natuur in Nederland en België.

En soms, soms moet je niks zeggen, maar alleen kijken of luisteren hoe de natuur spreekt. Wij leren je kijken en luisteren. Wij laten je genieten van de natuur, maar inspireren je ook om haar schoonheid vast te leggen.

Let nature talk!

Partners van Nature Talks

Fotoreizen

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Meld je gratis aan voor onze nieuwsbrief en krijg als eerste de laatste nieuwtjes over het festival, aanbiedingen en kortingen!

Je bent succesvol ingeschreven!