Fotoreis Gambia

Kleurrijke vogels van West Afrika

Exclusieve Fotoreis India

Tijgers, Luipaarden en talrijke vogels

Fotoreis beren herfst en voorjaar

Fotoreis met o.a. beren, wolven, veelvraten auerhoens en meer in Finland!

Fotoreis Faeroer eilanden

Fotoreis naar papegaaiduiker-paradijs: de Faeroer eilanden!

Fotoreis Helgoland 2020

Leer beter fotograferen met een professionele natuurfotograaf op Helgoland.
Prachtige Jan van Genten, Zeehonden, landschappen en meer

Fotoreis Fins Lapland

Ontdek Fins Lapland in deze unieke vogelfotografie reis!

Fotoreizen

Nature Talks Travel is  gespecialiseerd in het organiseren en begeleiden van foto, natuur, wandel en vogelreizen naar Lesley_van_Loo-Natuurfotoworkshop-natuurfotografie-Nature_Talks-fotoworkshop_vogelfotografie-macrofotografieprachtige natuurgebieden en fotogenieke bestemmingen over de hele wereld. Professionele natuurfotografen zullen klaar staan
om jou te helpen in je verdere ontwikkeling als fotograaf
of je nu beginner of gevorderde bent dat maakt niet uit. Net zo min als het soort camera.

In een kleine reisgroep, onder begeleiding van een ervaren natuurfotograaf, leren wij jou hoe je de mooiste foto’s kunt maken. De fotograaf op deze fotoreizen gaat samen met jou in kaart brengen wat je motiveert, inspireert en wat je wensen zijn tijdens je trip om op adembenemende locaties jouw fotografische skills verder te ontwikkelen. Daarnaast zal voor elke fotoreis een deelnemersbijeenkomst worden georganiseerd om elkaar beter te leren kennen en wat ke kunt verwachten en tot slot naast een goed humeur moet meenemen.
Nature Talks Travel is en officiële touroperator een aangesloten bij een reisgarantiefonds en de branchevereniging VvKR.

Leer anders te kijken naar het onderwerp en omgeving en ga met ons mee voor een unieke fotoreisbeleving. Ga  je mee voor een onvergetelijke wandel, vogel, natuur- fotografiereis?

Boek nu je onvergetelijke fotoreis!

Komende fotoreizen

N

Fotoreizen met kleine groepen tot max 10 mensen

N

Geschikt voor alle leeftijden, jong, oud en gezin

N

Voor zowel beginnende als gevorderde fotografen

N

Veel persoonlijke begeleiding, jij als klant staat centraal

N

Geweldige fotogenieke bestemmingen

N

Fotoreizen zoals het hoort

N

Leer over fotografie en de natuur

N

Met een veilig en gerust gevoel op vakantie door garantiefonds

N

Coaching door professionele natuurfotografen

In september 2017 een prachtige fotoreis meegemaakt welke werd begeleid door Hans Menop en Cees Uri. De reis ging naar de Damhertenbronst in Denemarken. Het onderkomen en het eten was voortreffelijk geregeld. Alles werd uit de kast gehaald om het mij en de anderen naar de zin te maken. Er werd ruim tijd vrijgemaakt om waar nodig de fotografische kennis bij te spijkeren of bij te brengen, dat verschilde per deelnemer en zijn of haar wensen. Dit was hun eerste georganiseerde reis met gasten maar dat merkte je aan niks, het liep gesmeerd. In de avond fotobesprekingen met een lekker glaasje wijn. Buiten de prachtige beelden was het ook gezellig, ik kan iedereen het aanbevelen.
Marianne Brouwer

In mei 2019 ben ik met reisbegeleider Peter van der Veen en andere deelnemers naar Finland gegaan om vanuit de hutten beren, wolven, auer-en korhoens te fotograferen. Dit was mijn eerste fotoreis en ben ik pas sinds kort bezig met fotograferen. Ik ben zeer tevreden met mijn eerste resultaten en zo’n fotoreis is zeker voor herhaling vatbaar. De reis was goed georganiseerd ,de huisvesting en het eten waren perfect, leuke groep mensen en eigenlijk niks te klagen ;-). Ook onze begeleider Peter was goed bezig en behulpzaam en aan ieders (fotografische)wensen werd voldaan.


Marlie S.

Lesley van Loo,
Ik wilde je graag nog’s extra bedanken voor de mooie reis en bijzondere ervaring die we samen hebben beleefd vorige week op de vogelfotografie reis in Fins lapland.
Ik heb ervan genoten, zal me nog lang bijblijven.
Hou me gerust op de hoogte via een nieuwsbrief af en toe of zo doorheen 
de komende jaren als jullie nog zulke dingen organizeren – het zal zeker 
niet meer dan 1 keer per jaar of per 2 jaar lukken :). Wat ik ook erg geapprecieerd heb is je luisterende en natuurlijke manier
van begeleiden, een eerste maar vermoedelijk niet laatste keer voor jou 
om te begeleiden.

Graag tot een volgende x,
 Kasper (België)

In mei mee geweest met de fotoreis voor de beren in Finland met Peter van der Veen.
Een prachtige reis met veel fotomogelijkheden. O.a. de korhoen, uiteraard beren en zelfs de wolf meerdere keren gezien. 
Er was veel keuze in de verschillende hutten op verschillende locaties wat resulteerde in een mooie variatie van foto’s wat ik heb kunnen maken. 
De begeleiding was top, de locatie prachtig, het verblijf in de lodge was erg goed en alles was prima geregeld. Ik heb meteen ook weer voor het najaar geboekt, Indian Summer.

Marije R.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Meld je gratis aan voor onze nieuwsbrief en krijg als eerste de laatste nieuwtjes over het festival, aanbiedingen en kortingen!

Je bent succesvol ingeschreven!