Fotodag Olympus, probeer de nieuwste lenzen en camera’s

Op zaterdag 31 augustus organiseert een van onze sponsors Olympus een fotodag waarbij je de gelegenheid krijgt om allerlei camera’s en lenzen van Olympus uit te proberen! Super leuk. Onze vrienden van Deeldenatuur hebben dit al eens in mei gedaan dus we weten inmiddels dat het een zeer geslaagde, gezellige en leerzame dag wordt. Meld je dan ook snel aan want vol = vol.

Wat kan je allemaal testen? Olympus stelt o.a. hun nieuwste topmodel,  de Olympus OM-D E-M1X en OM-D E-M1 Mark II camera ter beschikking om uit te proberen! 

Deze bijzondere fotodag vindt plaats bij De Valk Roofvogels  in Lunteren  en is opgesplitst in een twee delen, ochtend of middag:

OCHTENDPROGRAMMA:

Olympus Visionair Alexander Koenders en technisch specialist Jannes Boonstra verzorgen een presentatie over het fotograferen van vogels en leggen je haarfijn de instellingen uit van de camera die je mag gaan proberen. Daarna kun je 2 uur lang in het veld diverse soorten roofvogels  fotograferen, uiteraard onder deskundige begeleiding van Alexander en Jannes. Je fotografeert de vogels zowel in portret als vliegend en met een beetje geluk ook nog badderend! Bij de vliegende vogels begin je met makkelijke vliegers en je eindigt met een supersnelle valk op loer.  De OM-D E-M1X is met een razendsnelle autofocus perfect om vogels in de vlucht te fotograferen!

Tijdens de afsluiting is er gelegenheid om al je vragen te stellen, zodat je niet alleen met een geheugenkaartje vol mooie foto’s naar huis gaat, maar ook met de nodige kennis en een voldaan gevoel.

9.00 uur               Inloop groep 1 met koffie/thee
9.15 uur               Start presentatie
10.30 uur             Start fotografie in het veld
12.30 uur             Einde workshop

 

Olympus Nature TalksEn… mocht je geheugenkaartje vol zijn dan is dat geen probleem want… Om deel te nemen bedraagt de vergoeding slechts €10,-, maar hiervoor krijg je gratis een SD-kaart, lensdoekje en bovendien worden 10 mensen uitgeloot en krijgen een gratis ticket voor Nature Talks Photo Festival op 9/10 november in Ede.

 

 

MIDDAGPROGRAMMA:
13.30 uur             Inloop groep 2 met koffie/thee
13.45 uur             Start presentatie
15.00 uur             Start fotografie in het veld
17.00 uur             Einde workshop 
DE MIDDAG IS INMIDDELS VOLGEBOEKT

Ook ’s middags verzorgen Olympus Visionair Alexander Koenders en technisch specialist Jannes Boonstra een presentatie over het  fotograferen van vogels en leggen je haarfijn de camera-instellingen uit. Daarna kun je 2 uur lang in het veld diverse soorten roofvogels  fotograferen, uiteraard onder deskundige begeleiding van Alexander en Jannes. Je fotografeert de vogels zowel in portret als vliegend en met een beetje geluk ook nog badderend! Bij de vliegende vogels begin je met makkelijke vliegers en je eindigt met een supersnelle valk op loer.  De OM-D E-M1X is met een razendsnelle autofocus perfect om vogels in de vlucht te fotograferen!

Gedurende de hele dag is er koffie, thee en water.

Deze dag wordt aangeboden door Olympus,  de vergoeding bedraagt € 10,- p.p . Hiervoor krijg je als deelnemer een gratis SD-kaart, lensendoekje en 10 deelnemers maken kans op een gratis ticket voor het Nature Talks Photo Festival 0p 9/10 november in Ede.

Lees hier het verslag van Deeldenatuur tijdens de roofvogel workshop

Foto’s op deze pagina © Alexander Koenders, Deeldenatuur en Jannes Boonstra

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Meld je gratis aan voor onze nieuwsbrief en krijg als eerste de laatste nieuwtjes over het festival, aanbiedingen en kortingen!

Je bent succesvol ingeschreven!