Educatie programma

Het tweede thema is educatieSoms lijkt het wel of die fotograaf alle geluk van de wereld heeft gehad bij het maken van die ene topplaat. En dat het maken van die waanzinnige prijswinnende foto slechts een kwestie van pure mazzel was. Dat het puur toeval is dat ze altijd op het goede moment op de perfecte plaats aanwezig zijn. 

Maar klopt dat beeld eigenlijk wel? Onze fotografen/sprekers vertellen tijdens onze leerzame lezingen hoe zij tot bepaalde foto’s, video’s of documentaires komen. Hoe bereiden zij zich voor? Waar moet je rekening mee houden? En wanneer krijg je welke resultaten? Onze fotografen/sprekers delen hun ‘geheimen’ met jou en geven je praktische tips & tricks, zodat jij al die kennis direct in de praktijk kan toepassen. 

Update:
Met oplopende Corona-cijfers en mogelijke lockdown hebben wij helaas besloten om ons festival van 12 en 13 november 2022 uit te stellen naar het voorjaar van 2023. We beloven dat het dan weer een leerzame, interessante en gezellige editie wordt. Meer informatie volgt snel. Houd dus vooral onze website in de gaten.

Andrew-Parkinson-Nature-Talks-Photo-Festival

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Meld je gratis aan voor onze nieuwsbrief en krijg als eerste de laatste nieuwtjes over het festival, aanbiedingen en kortingen!

Je bent succesvol ingeschreven!