Creatieve natuurfotografie workshops en cursussen

Ben jij ook altijd zo onder de indruk van die prachtige en inspirerende creatieve foto’s zoals low-key, high-key, bewogen foto’s, meegtrokken foto’s, dubbelopnames etc. van al het moois dat de natuur ons te bieden heeft? Zou je dit soort creatieve foto’s ook zelf willen maken, maar ontbreekt jou nog de kennis en kunde?

Creatieve natuurfotografen

Dan kunnen de Nature Talks creatieve natuurfotografen jou daar heel erg goed bij helpen. Onze creatieve natuurfotografie workshops zijn gericht op de praktijk, maar gaan ook zeker in op de theorie.

Kennis en kunde

Na een workshop van ons ga je naar huis met kennis en kunde over creatieve natuurfotografiefotografie. Natuurlijk ook met prachtige foto’s die jou nog meer zullen inspireren om naar buiten te gaan en het geleerde in de praktijk te brengen.
Het mooie van creatieve fotografie is dat het onderwerp meestal niet wegvlucht en je dus voldoende tijd krijgt om op je gemak aan de slag te gaan. Ook is het proberen van veel manieren en instellingen goed te doen.

Variatie

De variatie in onderwerpen, vormen en kleuren laten je helemaal opgaan in fotografische mogelijkheden en je zult versteld staan hoe snel jouw fotografische kennis en kunde vooruit gaat als je laat inspireren door onze workshopleiders.
Of jouw interesse nu uitgaat naar documentaire fotografie, creatieve of abstracte fotografie, wij zorgen dat jouw natuurfotografie “skills” op een hoger plan komen.

Kijken kunnen we allemaal, maar wij gaan jouw vooral leren om echt te zien. Je moet jouw onderwerp zien en om kunnen zetten in een prachtige foto.

Leren

Verder leren we alles over voldoende en goed licht, scherptediepte, vlakverdeling, accessoires, eventueel dubbelbelichtingen etc.

Meenemen

Wat je mee moet nemen voor een workshop creatieve fotografie  is geheel afhankelijk van wat je hebt, maar een basislens, kleine zoomlens of zelfs kleine telelens o.i.d. voldoen al prima. Mocht je al een statief, filters, flitsers e.d. hebben, dan is dat natuurlijk prima. Overige informatie tref je op elke fotoworkshop pagina bij praktische informatie

Tot slot

Kortom, wij zorgen voor gedreven en kundige workshopleiders en jij zorgt voor een enthousiaste instelling zodat we samen jouw fotografie op een hoger plan brengen. Onze workshops zijn zeer geliefd en daarom is het raadzaam om op tijd te boeken.

 

Tot snel, Team Nature Talks

 

 • Nature-Talks-natuurfotografieworkshops-macrofotografie-workshop-natuurfotografie-Judith_Borremans-vlindertuin-tropicalzoo

  Macrofotografie workshop vlindertuin

  115.00
  BOEK NU
 • Nature-Talks-natuurfotografieworkshops-slangen-ringslang-fotoworkshop-natuurfotografie-Edo_van_Uchelen

  Fotoworkshop slangen voor je lens

  98.00
  BOEK NU
 • Nature-Talks-natuurfotografieworkshops-boomkikkers-fotoworkshop-natuurfotografie-Edo_van_Uchelen

  Fotoworkshop boomkikkers

  98.00
  BOEK NU
 • Nature-Talks-natuurfotografieworkshops-landschapsfotografie-workshop-kampina-natuurfotografie-fotoworkshop-Andrew_George

  Landschapsfotografie Kampina

  89.00
  BOEK NU
 • Nature Talks Natuurfotoworkshops Heide Workshop 3

  Landschapsfotografie Kampina special: heide in bloei

  89.00
  BOEK NU
 • Nature-Talks-natuurfotografieworkshops-landschapsfotografie-natuurfotografie-fotoworkshop-Andrew_George

  Landschapsfotografie Oisterwijkse vennen

  89.00
  BOEK NU

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Meld je gratis aan voor onze nieuwsbrief en krijg als eerste de laatste nieuwtjes over het festival, aanbiedingen en kortingen!

Je bent succesvol ingeschreven!