CameraNU.nl retailpartner Nature Talks 2017

CameraNU.nl
De meeste natuurfotografen kennen CamernaNU.nl. Als je aan CameraNU.nl denkt, denk je aan fotografie en video. Maar wist je dat CameraNU.nl de grootste telescoop- en verrekijkerspecialist in Nederland is? In de winkel in Urk kan je meer dan 250 types kijkers en telescopen uitgebreid testen. Vanuit de winkel en het terras heb je vrij uitzicht over de weilanden rondom Urk, je krijgt alle tijd en ruimte om onder deskundige begeleiding van de aanwezige kijkerexperts door voor jou de perfecte kijker of telescoop uit te zoeken. Winkelen bij CameraNU.nl is een belevenis!

CameraNU.nl is onze retailpartner.

Wat is een retailpartner zullen sommige denken? Een retailpartner zorgt voor een gestroomlijnde verkoop tijdens de fotografiebeurs. De beursvloer is ruim 2000m2 en er staan diverse merken, distributeurs en andere aanbieders welke producten je ook zal zien op de website van CameraNU.nl. Tijdens het weekend komt Cameranu.nl met spectaculiere aanbiedingen, kortingen tot wel 40%! Dit zijn aanbiedingen die je niet wilt missen zo voor Sinterklaas en Kerst en zijn alleen geldig tijdens het Nature Talks Photo Festival. Wij danken CameraNU.nl en het team voor hun inzet!

www.cameranu.nl 

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Meld je gratis aan voor onze nieuwsbrief en krijg als eerste de laatste nieuwtjes over het festival, aanbiedingen en kortingen!

Je bent succesvol ingeschreven!