Als donateur heb je altijd voordeel!

Ben jij donateur van Stichting Nature Talks? Dan hebben we leuke voordelen en aanbiedingen voor jou geselecteerd!

Als blijk van dank voor de steun regelen wij voor onze donateurs steeds weer leuke en aantrekkelijke voordelen. Naast het boek Amazing Photography dat je als welkomstgeschenk krijgt toegestuurd kun je dus nog een heel jaar rond gebruik maken van allerlei speciale donateursaanbiedingen.

Hieronder staat een uitgebreid overzicht van de aanbiedingen met de voorwaarden en beperkingen die gelden. Ook staat erbij hoe je van de korting gebruik kunt maken.

Welkomstgeschenk!  

Het boek Amazing Photography ter waarde van € 29,95
Hieraan zijn geen verdere voorwaarden verbonden. Je krijgt het boek thuisgestuurd zodra je donateur bent geworden.

 

Minstens 10% korting op Nature Talks Photo Festival tickets

Als donateur van Stichting Nature Talks heten we je natuurlijk ook van harte welkom op het jaarlijkse Nature Talks Photo Festival. Daarom krijg je minstens 10% korting op alle tickets. Dat is al € 5,00 korting op een dagticket voor het hoofdprogramma! Ben je benieuwd naar alle andere donateursprijzen? Ga snel naar de pagina ticketinformatie en bekijk wat je kunt besparen op een bezoek aan het festival! 

Deze aanbieding is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen zoals bijvoorbeeld een vroegboekkorting.

Als je inlogt op je donateursaccount worden alle gewone prijzen automatisch omgezet naar donateursprijzen. Je kunt dan dus rustig shoppen en de korting wordt automatisch doorgerekend.

Korting op fotoworkshops en -reizen van Nature Talks Adventures

Iedere maand zijn er donateursaanbiedingen te verwachten op enkele van de fotoworkshops en fotoreizen van Nature Talks Adventures. De hele maand december krijg je als donateur bijvoorbeeld € 10 korting op je deelname aan de workshop ……. Of misschien heb je altijd al een keer naar de …. willen gaan? Ga dan nu mee en je krijgt €50 korting op je aanmelding. 

Als je inlogt op je donateursaccount worden alle gewone prijzen automatisch omgezet naar donateursprijzen. Je kunt dan dus rustig shoppen en de korting wordt automatisch doorgerekend.

10 % korting op artikelen van Kamera-Express

Deze korting geldt uitsluitend voor:

  • Tassen
  • Filters
  • Reiniging- / cleaning- / beschermproducten
  • Statieven
  • Boeken
  • Accu’s en laders

van de merken:
Jupio, Zhiyun, Varta, Hahnel, FXlion, Profoto, 
Ansmann, Bresser, Zoom, HedBox, Rotolight, Griffin, Brofish, Caruba, Blackmagic,
Falcon-Eyes, Lytro, Iiquu, Hedbox, Globo’comm, SunnyBAG, Cullman, SmallHD, INSTA, Hama, Cineroid, GP batterijen, Photos, REMOVU, GoalZero, Deity, Shape, Tascam, Sanyo, F&V, Kamera Express, LanParte, Phottix, Pixel.

Verder geldig op zonnekappen en lensdoppen van de merken:
JJC, Caruba, Hama en Hoya.

Geen onderwaterbehuizingen

Als je donateur bent ontvang je van ons een speciale kortingscode en uitleg hoe je deze kunt gebruiken bij Kamera-Express

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Meld je gratis aan voor onze nieuwsbrief en krijg als eerste de laatste nieuwtjes over het festival, aanbiedingen en kortingen!

Je bent succesvol ingeschreven!