Ticket informatie Nature Talks

Ticket informatie

Er is veel te doen tijdens Nature Talks Photo Festival! Een bomvol programma in het weekend van 12/13 november.

 • > 60 Lezingen
 • > 30 internationale en nationale top-fotografen
 • 3 grote theaterzalen met heerlijke bioscoopstoelen
 • Geweldige natuurfilms met Q&A (vragensessie) van de filmmaker na elke film (De Nieuwe Wildernis, Holland-Natuur in de Delta, de Vogelwachter, De Terugkeer Van- de Ijsvogel + De Torenvalk en meer)
 • Masterclasses
 • 2000m2 natuurfotografiebeurs (met beursaanbiedingen van elke standhouder/merk welke alleen dan geldig zijn tot wel 40% korting)
 • Exposities met onder andere de winnaars van de fotowedstrijd www.naturetalksphotocontest.com
 • Vlinderzaal (clinics, lezingen en determineren)
 • Paddenstoelen en korstmossenzaal (clinics en lezingen)
 • Duikeninbeeldzaal (clinics en lezingen)
 • Stichting Deel de Natuur zaal (clinics, lezingen)
 • Nature Talks Photo Contest uitreiking incl de ‘Fred Hazelhoff Award’ (zaterdagavond)
 • Productdemonstraties
 • Portfolio reviews
 • Fotografencafé voor gezellige borrel
 • Diner
 • En vele andere dingen

Om dit mogelijk te maken werken wij met diverse tickets. Daarnaast doneren wij een deel aan een nog nader te bepalen goed doel waaruit de bezoeker mag kiezen. Dus je bezoekt niet alleen een dijk van een festival, je geeft meteen aan een goed doel.

Tickets
Er zijn diverse tickets te koop voor het Nature Talks Photo Festival bijvoorbeeld ‘dagticket en weekendticket voor het hoofdprogramma’ en een ‘basisticket’. Het grote verschil in de tickets is of je naar het hoofdprogramma gaat met lezingen van (inter)nationale sprekers, of alleen de andere lezingen wilt volgen. Hieronder tref je de diverse tickets en uitleg.

Dagticket hoofdprogramma zaterdag of zondag
Koop je een ‘dagticket’ dan mis je niks wat Nature Talks je te bieden heeft. En dat is veel en jij kunt alles bezoeken. Let wel goed op tijdens het aankopen op de datum van je ticket.
Je kunt een ‘dagticket’ voor het hoofdprogramma kopen voor zaterdag 12 november en zondag 13 november. Op deze dagen spreken telkens andere fotografen uit binnen en buitenland. Wil je het gehele weekend naar het hoofdprogramma dan adviseren wij je een ‘weekendticket’ te kopen. Met een dag of weekendticket kan je overigens alle activiteiten bijwonen die Nature Talks organiseert. 

Weekendticket hoofdprogramma
Wil je niks missen en ook nog eens besparen op je ticket? Dan raden wij je aan om een ‘weekendticket’ te kopen. Zo mis je geen enkele lezing van het hoofdprogramma of alles wat er omheen door Nature Talks voor je wordt georganiseerd.

Basisticket zaterdag of zondag
Een ‘Basisticket’ is alleen geldig voor die dag waarvoor je die aankoopt, dus zaterdag 12 of zondag 13 november. Met een ‘basisticket’ kan je aan alle activiteiten deelnemen behalve het hoofdprogramma in het Schouwburg theater, masterclasses en het diner.

 

€15,- Basisticket €49,- Dagticket €85,- Weekendticket
  za en/of zo za en/of zo
Hoofdprogramma Schouwburg XX V V
Filmfestival Theater Azure V V V
Theater Cerise (lezingen V V V
Expositie V V V
2000m2 Natuurfotografiebeurs V V V
Fotografencafé V V V
Productdemonstraties V V V
Portfolio reviews V V V
Paddenstoelenzaal (Nederlandse Mycologische Vereniging) V V V
Vlinderzaal (De Vlinderstichting) V V V
DuikenInBeeldzaal V V V
DeelDeNatuurzaal V V V
Diner XX optioneel optioneel
Masterclass optioneel optioneel optioneel
Parkeermunt (gratis bij diner) optioneel optioneel optioneel

Alle activiteiten m.b.t. een ‘basisticket’ zijn vrij toegankelijk maar op inloopbasis: ‘vol is vol’.

 

Dinerticket ‘rond de wereld’
Kom je ook mee gezellig mee dineren? Dat kan! Op zaterdagavond na het festival en de borrel in het fotografencafé kan je aanschuiven bij alle sprekers die op het festival spreken en gaan wij met elkaar dineren. Nature Talks werkt overigens niet met naambordjes dus iedereen bepaald zelf bij en met wie je gaat zitten. Wil je ook informeel mee eten en genieten van een heerlijk diner koop dan wel op tijd een ‘dinerticket’ want deze zijn zeer beperkt en is voor een kleine exclusieve groep op = op. Je kan alleen een ‘dinerticket’ kopen indien je een ‘dag of weekendticket’ heb gekocht, niet middels een ‘basisticket’. Je koopt een ‘dinerticket’ voor maar 35 euro inclusief een parkeermunt t.w.v. 7 euro!
Het diner is overigens in buffetvorm en bestaat uit meerdere gangen en diverse keukens van over de hele wereld. Laat je verrassen of kijk hier voor het menu.

Lunch
Er zal een mooie aparte ruimte worden opengesteld voor bezoekers die vooraf lunch bestellen (10 euro, normale prijs 14 euro). Wij hebben een prachtige buffet lunch kunnen samenstellen welke o.a. bestaat uit;

 • Verschillende belegde broodjes
 • Handfruit
 • Melk
 • Karnemelk
 • Thee
 • Koffie
 • en diverse vruchtensappen

Wil je mee lunchen? Dan kan de lunch extra toevoegen bij de bestelling van je ticket. De lunch los aanschaffen kost naar verhouding meer (€4,- ) daar het congrescentrum er niet op kan inspelen. Lunch je niet mee dan kan je uiteraard zelf bij de ReeHorst ook losse broodjes kopen, denk aan broodje kroket, broodje brie, broodje hamburger e.a.
Reserveer tijdig, combineer en bespaar. Eigen meegenomen lunch of drinken mag je niet binnen het congrescentrum nuttigen.

 

Masterclasses
Heb je een dag of weekendticket en wil je naar een masterclass  (€29,-)? Dan dien je per masterclass een aparte ticket te kopen, let goed op de dag die je selecteert.
Tijdens het aankopen van je ticket kan je de masterclasses toevoegen aan je bestelling. Heb je een ticket gekocht voor een masterclass dan beschik je automatisch over een basisticket en hoef je geen andere toegangskaart te kopen. Al boek je dus een of masterclass kan je alle activiteiten en lezingen bezoeken op het ‘hoofdprogramma’ en het diner na. Wil je mee lunchen of kom je met de auto? Voeg dan de lunch en/of parkeermunt toe bij je bestelling in de ticketshop.

 

Parkeermunten
Je kunt bij het congrescentrum parkeren, ze bieden plaats aan 700 voertuigen. Wij verkopen deze munten vooraf voor 6 euro per stuk per dag. Het congrescentrum zelf verkoopt ook parkeermunten bij de receptie voor 7 euro.
Voorkom lange wachttijden en bestel je parkeermunt vooraf en bespaar naast de wachttijd ook nog eens 1 euro. Je krijgt de parkeermunt direct bij binnenkomst als jouw ticket wordt gescand. Je dient tijdens de aankoop van de tickets de parkeermunt toe te voegen aan je bestelling zodat je bij binnenkomst direct alles hebt geregeld. Bespaar jezelf een lange wachtrij bij de receptie en regel het direct. Koop je een weekendticket, selecteer dan 2 parkeerpunten in de ticketshop.

Let op, raak jouw parkeermunt(en) niet kwijt want dan zal je nieuwe moeten aanschaffen.

 

Op = Op Vol = Vol
Dit evenement met veel lezingen en tal van andere activiteiten wil je niet missen. Maar er zijn voor elke ticketgroep beperkte plaatsen dus boek tijdig en voorkom teleurstellingen.
Tickets boek je op naam, bij de ingang kan het zijn dat de beveiliging om jouw id zal vragen. Neem deze dan ook mee. Ticket zijn op naam en zijn niet overdraagbaar.
Na het scannen van de tickets krijg je een keycord met barcode op naam.

 

 

helelogo

 

Bestel hier uw tickets en mis niets van Nature Talks 2016!

"Informatie en Inspiratie is waar het bij ons om draait"

nature_talks_photo_festival-uitleg
nature_talks_photo_festival-basis
nature_talks_photo_festival-masterclassess